Jump to content


Community Status Updates


Photo

F.B.G SamuelWaterhaak

Hey nog een Gelukkig Nieuwjaar ;). Overigens de 2de concert in Parijs hebben ze samen gevoegd met de eerste dag vanwege Technical Dififcuilties sinds ze dit niet zagen aankomen (Pakt groter uit dan ze verwacht hadden). Aka er is maar 1 concert dag *_*... Dus ik weet niet van jouw maar als je gaat zou ik zo snel mogelijk voor een 1ste concert kaartje zorgen... Mits ze er nog zijn <.<...
Jan 04 2012 04:25 AM
  • Waterhaak's Photo
    Waterhaak
    Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar :) Ik had het al gehoord ja. Heb direct toen mijn ticket voor 8 feb besteld dus dat zit wel goed. Volgens mij is het gewoon omdat ze niet genoeg verkocht hebben. De venue is voor 15.000 man ofzo terwijl SMTown maar iets van 5.000 was. En dan ook nog midden in de week. Maar dat zullen wij denk ik nooit echt te weten komen.
    Jan 04 2012 05:01 AM
  • F.B.G Samuel's Photo
    F.B.G Samuel
    Ah mooi zo :). Ervoor besteld? ik wist niet eens wanneer je kon bestellen -_-". Hoe bedoel je dat ze niet genoeg verkocht hadden? Dat ze voor beide dagen te weinig mensen hadden? :O Nee toch?.?... SMTown kon rond de 6000 hebben volgens mij. Maar je hebt een punt, midden in de week is niet een slimme zet -_-".
    Jan 04 2012 06:33 AM